To Be Academy - karriereveiledning

To Be Academy benytter en unik kombinasjon av karriereveiledning, karriererådgivning, testing og coaching for å skape de beste resultatene for deg.

Karriereveiledning

Kanskje er du usikker på hvordan du kan bruke og videreutvikle din kunnskap og erfaring. Er du moden for noe helt nytt, eller bare en justering? Vi hjelper deg gjennom karriereveiledning og karriererådgivning. Vi bidrar til at du finner dine muligheter og ønsker for fremtiden.

Ved å benytte en kombinasjon av veiledning og coaching, testing og rådgivning, finner vi de beste løsningene for deg.

Coaching

Coaching er for deg som vil investere i deg selv. Gi deg selv en profesjonell sparringspartner og veileder, som kan hjelpe deg til å få til det du vil. En som bidrar til bevisstgjøring, fokus, problemløsing og ikke minst energi og balanse i hverdagen. Våre coacher holder høy kvalitet og gir deg personlig oppfølging.

Selvutvikling

Har du også lyst til å lære og utvikle deg videre. Oppdage flere sider ved deg selv. Få til det du ønsker. Kvitte deg med de du ikke ønsker. Rett og slett få det enda bedre.

Yrkesveiledning

Våre yrkesveiledere og coacher hjelper deg med bevisstgjøring og valg, som bidrar til at du finner mulighetene og ønsker for studie, jobb og karriere. Vi benytter en kombinasjon av veiledning, tester og coaching for å finne de beste løsningene for deg

Hva skal jeg bli?

Ved hjelp av kartlegging, bevisstgjøring og testing kan To Be Academy hjelpe deg å finne retning, studie eller jobb.

 

To Be Academy  

post@to-be.no